Общи условия

Общи положения

По-долу са описани общите условия за ползване на сайта Chaplagifts.bg. Всяко ползване на сайта, както и на предлагането на него услуги означава, че Ви сте се запознали внимателно с общите условия и сте се съгласили да ги спазвате безусловно.

Chaplagifts.bg е сайт, собственост на фирма ТМ РЕКЛАМА ЕООД, дружество със седалище и адрес на управление гр. София, ул. Ралевица 98, вх. Б, с ЕИК 203640922.

Потребители са всички посетители на сайта, ползващи услугите предлагани на Chaplagifts.bg, както и всички направили поръчка или запитване през сайта, по мейл, на предоставения  телефон за връзка или през Facebook страница ни.

Услугите, които се предлагат на сайта Chaplagifts.bg, са изработка на дигитално рисувани карикатури, шаржове, портрети и забавни колажи, продажба на текстил, настолни игри и други ръчно изработени изделия с дигитално рисуван дизайн.

Chaplagifts.bg си запазва изцяло правото да добавя нови продукти и да ги обявява на сайта си и в социалните мрежи, както и да премахва вече съществуващи продукти. И за двете действия Chaplagifts.bg не дължи предизвестие или уведомяване на своите потребители и клиенти.

Chaplagifts.bg си запазва изцяло правото да прави промени на обявените цени на продуктите, предлагани на сайта и в социалните мрежи, като промените могат да бъдат направени по всяко време, без предизвестие и уведомление на потребителите на сайта, Facebook страницата и всички останали акаунти в социалните мрежи, собственост на дружеството.

Правата над продуктите и услугите, предлагани на сайта Chaplagifts.bg и Facebook страница ни, както и на всички други наши акаунти в социалните мрежи, са изцяло собственост на фирма ТМ РЕКЛАМА ЕООД. ТМ РЕКЛАМА ЕООД има право да прави всякакви промени по продуктите и услугите, които предлага, по тяхната визията, по визията на сайта, Facebook страницата и всички акаунти в социалните мрежи, собственост на дружеството.

Разрешение за ползване на предоставените лични данни

С използването на сайта Chaplagifts.bg потребителите се съгласяват и декларират, че доброволно предоставят личните си данни, и са съгласни те да бъдат изпозлвани и съхранявани, както в България така и във всяка друга страна по света.

Потребителите се съгласяват изпратените от тях снимки, както и снимките на крайният продукт, да бъдат качени на сайта Chaplagifts.bg и на Facebook страницата на ТМ РЕКЛАМА ЕООД с цел реклама, маркетингови и промоционални материали, без изричното съгласие на потребителя.

Правата над качения снимков материал на изготвения за потребителя продукт, остават собственост на Chplagifts.bg. ТМ РЕКЛАМА ЕООД може да прави промени от всякакво естество по тях, съобразени с добрите нрави, както и  по всяко време може да ги свали от сайта или социалните мрежи, без да дължи предизвестие или обяснение на потребителя за своите действия, и без да търпи каквито и да е санкции от  посочените в тази точка действия.

Chaplagifts.bg не носи отговорност за щети от каквото и да е естество, възникнали от качването на снимки, изпратени от потребителя, както и на снимки на продуктите, изготвени за потребителите, на сайта, Facebook страница на фирмата и всички други социални акаунти, които притежава. Под продукти се разбира, всяка една обявена услуга на сайта на ТМ РЕКЛАМА ЕООД и акаунтите в социалните мрежи на дружеството.

В случай, че при ползване на сайта Chaplagifts.bg, потребителят предостави лични данни – снимки, лична информация и друго свързано с трети лица, потребителят декларира, че има съгласието на третото лице или лица да предостави личните им данни, и че те са съгласни да бъдат използвани за поръчаната услуга и съхранявани от Chaplagifts.bg. Потребителят декларира, че има съгласието на третото лице или лица, снимковият материал от изработения за тях продукт и оригиналните им снимки, да бъдат качени на сайта на фирма ТМ РЕКЛАМА ЕООД, както и в акаунтите в социалните мрежи на дружеството.

Всички други посочени условия в тези общи условия остават в сила и за третите лица.

ТМ РЕКЛАМА ЕООД разбира, че понякога клиентите не желаят да споделят свои снимки в интернет пространството. В случай, че клиентът не желае негови снимки или снимки на трети лица, за които е предоставил лична информация, да бъдат качени на сайта Chaplagifts.bg и социалните мрежи, ТМ РЕКЛАМА ЕООД ще уважи тяхното решение и ще се въздържи от качаване на изображенията или ще закрие лицата, за да бъдат неразпознаваеми. В този случай клиентът трябва да изрази това свое желание в писмен вид на посочените мейли за контакт в сайта. ТМ РЕКЛАМА ЕООД ще направи всичко възможно да свали снимките бързо, в случай, че вече са били качени преди получаване на мейла на клиента. Срокът за сваляне на снимки е до 3 работни дни (от Понеделник до Петък), като ТМ РЕКЛАМА ЕООД си запазва правото да не спази този срок при възникване на форсмажорни обстоятелства. ТМ РЕКЛАМА ЕООД не носи отговорност за възникнали щети от каквото и да е естество, породени от качените снимки за периода от качването до свалянето им от сайта.

В случай на използване на търговска марка или интелектуална собственост, потребителят декларира, че е законово упълномощен да предостави правото за използването им на ТМ РЕКЛАМА ЕООД за извършване на Услугата.

Изработка

Ние от ТМ РЕКЛАМА ЕООД полагаме усилия клиентите ни да останат доволни. Затова внимателно изслушваме идеята Ви и сме готови да направим малки корекции по детайлите при необходимост.

Приемлив брой кореции са до 2 броя на продукт.

Под малки корекции се има предвид всякакви промени по продукта, които не са свързани с цялостна промяна на облика му или цялостна промяна на отделни елементи от продукта.

ТМ РЕКЛАМА ЕООД си запазва правото да извършва промени в облика на изображенията, които са били изпратени от потребителите с цел изработка на услугата, която е поръчана.

За да се получи хубав краен резултат клиентът трябва да предостави снимка, съобразена с изискванията на Chaplagifts.bg, а имено снимката да бъде с висока резолюция, ясна, без затъмнения и размазвания, да бъде в близък план, да няма изрязвания и приложени филтри по нея. Желателно е да бъде в анфанс.

Клиетът трябва да е запознат и да има предвид, че карикатурата, шаржа, портрета или друга услуга, на която се изобразяват лица на хора, животни или предмети, ще изглеждат по начина, по който са на изпратената снимка.

Пример: Ако изпратите снимка, на която лицето се усмихва, то ще бъде изобразено усмихнато.

Ако клиентът желае от усмихната снимка да се изработи продукт, на който лицето не се усмихва, клиентът трябва да знае и да има предвид, че тази промяна може да се извърши, но ще доведе до промяна в цялостното изражение на лицето. В този случай ТМ РЕКЛАМА ЕООД не гарантира, че приликата с лицето от снимката ще се запази.

Клиентът трябва да знае и да има предвид, че прилика на лицата от снимката и нарисуваните на карикатурата, шаржа, портрета или друг продукт с изобразяване, не е възможна на 100%.

Клиента се съгласява снимките, които предостави на ТМ РЕКЛАМА ЕООД да бъдат обработени със специализарани софтуери за обработка на снимки и дигитално рисуване и друго, включително и със специализирани приложения за обработка на снимки.

Цени

Цените, посочени на сайта, са в български лева и са крайни. Цените зависят от броя лица, допълнитени предмети и размер.

Отговорности на ТМ РЕКЛАМА ЕООД

ТМ РЕКЛАМА ЕООД се старае да поддържа актуална информацията на сайта, което обаче не изключва възможността понякога да възникват пропуски, за които ТМ РЕКЛАМА ЕООД не носи отговорност в случай, че са инцидентни и неумишлени.

ТМ РЕКЛАМА ЕООД не носи отговорност за увреждане на информацията на сайта и акаунтите в социалните мрежи на дружеството, причинени от компютърни вируси, злоумишлени хакерски атаки или други заплахи, както и не гарантира винаги безпроблемен и постоянен достъп до сайта Chaplagifts.bg.

Всеки потребител на сайта сам, по своя воля, посещава Chaplagifts.bg  и ТМ РЕКЛАМА ЕООД не носи отговорност за щети от всякакво естество, възникнали в следствие на посещението на потребителя на сайта Chaplagifts.bg, както и щети свързани с поръчката му на продукт.

Авторски права

Забранява се възпроизвеждането на каквато и да е част от сайта Chaplagifts.bg, например – снимки, статии, графики и всичко останало, публикувано на сайта Chaplagifts.bg

Забранява се копирането и използването на снимките, качени в сайта Chaplagifst.bg, без изрично писмено съгласие на собственика на дружеството ТМ РЕКЛАМА ЕООД или на упълномощено от него лице.

Актуализация 26.02.2020г.

Към началото
0
    0
    Количка
    Твоята количка е празнаВърни се в магазина