Общи условия

Общи положения

По-долу са описани общите условия за ползване на сайта Chaplagifts.bg. Всяко ползване на сайта, както и на предлагането на него услуги означава, че Ви сте се запознали внимателно с общите условия и сте се съгласили да ги спазвате безусловно.

Потребители са всички посетители на сайта, ползващи услугите предлагани на Chaplagifts.bg, както и всички направили поръчка или запитване през сайта, по мейл, на предоставения  телефон за връзка или през Facebook страница ни.

Услугите, които се предлагат на сайта Chaplagifts.bg, са изработка на дигитални карикатури, шаржове, портрети и забавни колажи, продажба на текстил, настолни игри и други ръчно, както и не ръчно изработени изделия с дизайн.

Клиента избира сюжет от посочените на сайта. По желание на клиента броя лица може да бъде увеличен или намален. Chaplagifts.bg може да направи и допълнителни промени по сюжета отново при желание от страна на клиента, и при възможност за направа на промени.

Сюжетите са авторски – измислени, изработени от Chaplagifts.bg с много усилия. За изработката им се използват специализарани софтуери за обработка на снимки и специализаран дигитален таблет за рисуване. Клиента трябва да знае, че не всички части от сюжетите са изцяло изработка на фирмата. Chaplagifts.bg работи също и със стокови сайтове за платени снимки за своя помощ.

Chaplagifts.bg си запазва изцяло правото да добавя нови продукти и да ги обявява на сайта си, и в социалните мрежи, както, и да премахва вече съществуващи продукти. И за двете действия Chaplagifts.bg не дължи предизвестие или уведомяване на своите потребители и клиенти.

Chaplagifts.bg си запазва изцяло правото да прави промени на обявените цени на продуктите, предлагани на сайта и в социалните мрежи, като промените могат да бъдат направени по всяко време, без предизвестие, и уведомление на потребителите на сайта, Facebook страницата, и всички останали акаунти в социалните мрежи, собственост на фирмата.

Правата над продуктите и услугите, предлагани на сайта Chaplagifts.bg и Facebook страница ни, както и на всички други наши акаунти в социалните мрежи, са собственост на Chaplagifts.bg, и или на наши партньори. Chaplagifts.bg има право да прави всякакви промени по продуктите и услугите, които предлага, по тяхната визията, по визията на сайта, Facebook страницата и всички акаунти в социалните мрежи, собственост на фирмата.

Разрешение за ползване на предоставените лични данни

С използването на сайта Chaplagifts.bg потребителите се съгласяват и декларират, че доброволно предоставят личните си данни, и са съгласни те да бъдат изпозлвани и съхранявани, както в България така, и във всяка друга страна по света.

Потребителите се съгласяват изпратените от тях снимки, както и снимките на крайният продукт, да бъдат качени на сайта Chaplagifts.bg, и на Facebook страницата на ТМ РЕКЛАМА ЕООД с цел реклама, на маркетингови, и промоционални материали, без изричното съгласие на потребителя.

Правата над качения снимков материал на изготвения за потребителя продукт, остават собственост на Chplagifts.bg. Chaplagifts.bg може да прави промени от всякакво естество по тях, съобразени с добрите нрави, както и  по всяко време може да ги свали от сайта или социалните мрежи, без да дължи предизвестие или обяснение на потребителя за своите действия, и без да търпи каквито, и да е санкции от  посочените в тази точка действия.

Chaplagifts.bg не носи отговорност за щети от каквото и да е естество, възникнали от качването на снимки, изпратени от потребителя, както и на снимки на продуктите, изготвени за потребителите, на сайта, Facebook страница на фирмата, и всички други социални акаунти, които притежава. Под продукти се разбира, всяка една обявена услуга на сайта Chalagifts.bg и акаунтите в социалните мрежи на дружеството.

В случай, че при ползване на сайта Chaplagifts.bg, потребителят предостави лични данни – снимки, лична информация и друго свързано с трети лица, потребителят декларира, че има съгласието на третото лице или лица да предостави личните им данни и, че те са съгласни да бъдат използвани за поръчаната услуга, и съхранявани от Chaplagifts.bg. Потребителят декларира, че има съгласието на третото лице или лица, снимковият материал от изработения за тях продукт и оригиналните им снимки, да бъдат качени на сайта Chaplagifts.bg, както и в акаунтите в социалните мрежи на дружеството.

Всички други посочени условия в тези общи условия остават в сила и за третите лица.

ТМ РЕКЛАМА ЕООД разбира, че понякога клиентите не желаят да споделят свои снимки в интернет пространството. В случай, че клиентът не желае негови снимки или снимки на трети лица, за които е предоставил лична информация, да бъдат качени на сайта Chaplagifts.bg и социалните мрежи, Chaplagifts.bg ще уважи тяхното решение, и ще се въздържи от качаване на изображенията или ще закрие лицата, за да бъдат неразпознаваеми. В този случай клиентът трябва да изрази това свое желание в писмен вид на посочените мейли за контакт в сайта. Ние от Chaplagifts.bg ще направи всичко възможно да свали снимките бързо, в случай, че вече са били качени преди получаване на мейла на клиента. Срокът за сваляне на снимки е до 3 работни дни (от Понеделник до Петък), като Chaplagifts.bg си запазва правото да не спази този срок при възникване на форсмажорни обстоятелства. Chaplagifts.bg не носи отговорност за възникнали щети от каквото и да е естество, породени от качените снимки за периода от качването до свалянето им от сайта и след това.

В случай на използване на търговска марка или интелектуална собственост, потребителят декларира, че е законово упълномощен да предостави правото за използването им на собствениците на Chaplagifts.bg за извършване на Услугата.

Изработка

Ние от Chaplagifts.bg полагаме усилия клиентите ни да останат доволни. Затова внимателно изслушваме идеята Ви и сме готови да направим малки корекции по детайлите при необходимост.

Приемлив брой кореции са до 2 броя на продукт.

Под малки корекции се има предвид всякакви промени по продукта, които не са свързани с цялостна промяна на облика му или цялостна промяна на отделни елементи от продукта.

Chaplagifts.bg си запазва правото да извършва промени в облика на изображенията, които са били изпратени от потребителите с цел изработка на услугата, която е поръчана.

За да се получи хубав краен резултат клиентът трябва да предостави снимка, съобразена с изискванията на Chaplagifts.bg, а имено снимката да бъде с висока резолюция, ясна, без затъмнения и размазвания, да бъде в близък план, да няма изрязвания и приложени филтри по нея. Желателно е да бъде в анфанс.

Клиетът трябва да е запознат и да има предвид, че карикатурата, шаржа, портрета или друга услуга, на която се изобразяват лица на хора, животни или предмети, ще изглеждат по начина, по който са на изпратената снимка.

Пример: Ако изпратите снимка, на която лицето се усмихва, то ще бъде изобразено усмихнато.

Ако клиентът желае от усмихната снимка да се изработи продукт, на който лицето не се усмихва, клиентът трябва да знае и да има предвид, че тази промяна може да се извърши, но ще доведе до промяна в цялостното изражение на лицето. В този случай ТМ РЕКЛАМА ЕООД не гарантира, че приликата с лицето от снимката ще се запази.

Клиентът трябва да знае и да има предвид, че прилика на лицата от снимката и нарисуваните на карикатурата, шаржа, портрета или друг продукт с изобразяване, не е възможна на 100%. Клиента избира някой от посочените сюжети на сайта.

Клиентът се съгласява снимките, които предостави на Chaplagifts.bg да бъдат обработени със специализарани софтуери и софтуерни приложения за обработка на снимки и дигитално рисуване и други. Клиента трябва да знае, че авторските права над предоставения му продукт остават собственост на фирмата и всякакво възпроизвеждане на предоставената му услуга или продукт е забранено. Забранено е и възпроизвеждането, изпозлването, продаванет на какъвто и да е снимков материал от сайта на дружеството и социалните му акаунти.

Цени и срок за изработка

Цените, посочени на сайта, са в български лева и са крайни. Цените зависят от броя лица, допълнитени предмети и размер.


Срокът за изработка е до 7 работни дни от потвърждаване на снимките от наша страна. Уикендите и официалните празници са почивни. Chaplagifts си запазва правото да удължи срока за изработка в случай на прекомерна натовареност или друга причина. Фирмата не дължи обяснение за причината за удължаване на срока за изработка, но своевремено ще уведоми клиента още при потвърждаването на поръчката му. Пратките се изпращат с фирма Еконт след изработка. Chaplagifts.bg не носи отговорност при забавяне на пратката от страна на куриерската фирма или други вреди причинени от куриерската фирма или трети лица. Всеки клиент е длъжен да прегледа пратката преди да заплати на куриера и в случай на повреда да поиска да се състави протокол за рекламация и да не приема пратката, sлед което да се свърже с нас, а ние ще изпратим поръчката отново. При възможност Chaplagifts.bg може да предостави остъпка в цената на куриерската услуга.

Към началото
0
    0
    Количка
    Твоята количка е празнаВърни се в магазина